Resultats de la cerca bàsica: 971

71. formatge de coagulació làctica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en què hi ha una quantitat molt petita de quall i s'afavoreix l'acció dels bacteris làctics a una temperatura molt baixa, de 16-18 graus. [...]
72. formatge de crosta florida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
73. formatge de crosta rentada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
74. formatge de la Nucia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra i de vaca, de forma troncocònica, sense crosta, blanc, d'interior gelatinós amb alguns ulls d'origen mecànic i de textura tova i elàstica, de gust suau i gens salat, originari de la Nucia, al País Valencià. [...]
75. formatge de pasta cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 50-60 graus. [...]
76. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
77. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
78. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
79. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
80. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  8 / 98 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>